Підсумки засідання Вченої ради від 22 жовтня 2024 року

22 жовтня 2024 року відбулося позачергове засідання Вченої ради Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України».

Основним питанням порядку денного стала зміна керівника наукового проєкту «Економіко-правові детермінанти розмінування територій України як складової національної безпеки у воєнний та повоєнний час» у зв’язку з тим, що керівник проєкту – заступник завідувача відділом проблем міжрегіонального співробітництва, д.е.н., старший дослідник Юлія Рогозян – із 01 листопада 2024 р. перебуватиме у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Заслухавши доповідь т.в.о. ученого секретаря Інституту, к.ю.н. Олександра Трегуба, Вчена рада Інституту підтримала зміну керівника зазначеного проєкту та погодила кандидатуру Олександра Трегуба на призначення його керівником.

Наступними пунктами порядку денного були затвердження тем дисертаційних досліджень аспірантів і висунення кандидатури аспіранта Інституту Владислава Камишанського на отримання Грамоти Президії НАН України та Ради молодих вчених НАН України.

Завершилося засідання обговоренням питань організаційного характеру.