ВІТАЄМО З ДНЕМ НАУКИ!

Дорогі науковці, колеги!

Цього року 18 травня ми зустрічаємо наше світле професійне свято – День науки в Україні!

Традиція відзначати цей День щорічно у третю суботу травня була започаткована Указом Президента України від 14 лютого 1997 року № 145/97. Сильна наука є символом зрілості суспільства, запорукою його стійкості і благополуччя, джерелом енергії, прогресу і славетних історичних звершень. У ці надзвичайно скрутні часи українські науковці згуртовано і самовіддано працюють заради гідного життя нинішнього та прийдешніх поколінь, в ім’я свободи і щасливої долі всього нескореного Українського народу. Інноваційні розробки, ідеї та відкриття наших талановитих дослідників як ніколи важливі для зміцнення обороноздатності країни, відновлення її економіки і довкілля від нищівних наслідків війни, збереження культурних цінностей і традицій.

Ми пишаємося кожним науковцем, який, попри всі численні поневіряння, із непохитною волею і нестримним прагненням наближає Україну не лише до перемоги, а й до тих омріяних часів, коли під мирним небом розквітнуть відроджені українські лани, села і міста. Саме заради цього ми обрали свій професійний шлях, у цьому наше найвище покликання, нагорода і вдячність нашим дорогим Учителям.

Від щирого серця бажаємо всім захисницям і захисникам наукових рубежів нашої Вітчизни єднання, плідної співпраці, великих творчих задумів і їх успішного втілення! Міцного здоров’я, любові, рішучої віри в себе і наші спільні перемоги!

Із найтеплішими привітаннями,

Адміністрація і колектив Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України»