Підсумки засідання Вченої ради від 24 червня 2024 року

24 червня 2024 року відбулося чергове засідання Вченої ради Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України».

Про хід підготовки до 5-х наукових читань пам’яті академіка Валентина Карловича Мамутова доповіли д.ю.н., доц. Юлія Краснова та к.ю.н., с.н.с. Михайло Дутов. Директор Інституту, член-кореспондент НАН України та НАПрН України, д.ю.н., проф. Володимир Устименко доручив забезпечити якомога ширше залучення науковців та аспірантів до участі в заході.

Далі завідувач відділу аспірантури та докторантури, к.ю.н. Антон Сошников доповів про необхідність затвердження Правил прийому до аспірантури у новій редакції після внесення відповідних змін до законодавства. Для цього найближчим часом буде проведено позачергове засідання Вченої ради.

Учений секретар Вченої ради Інституту, к.ю.н. Наталія Єремєєва ознайомила присутніх із проєктом плану роботи Вченої ради на ІІ півріччя 2024 року, за результатами чого було вирішено затвердити план.

Крім того, на засіданні було обговорено низку інших важливих питань організаційного характеру.