Участь у тренінговому курсі «Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти»

З 10 червня 2024 року, за підтримки Академії інтелектуальної власності Всесвітньої організації інтелектуальної власності стартувала тренінгова програма «Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти» для викладачів закладів вищої освіти. Курс завершився 28 червня 2024 року, тривалість навчання – 30 академічних годин (1 кредит ЄКТС).

Основною метою програми був менторський супровід викладачів закладів вищої освіти у вдосконаленні власних навчальних програм за тематикою інтелектуальної власності та новітніх технологій та надання учасникам актуальних знань та навичок з методології розробки навчальних програм.

Запрошеними спікерами були: професорка права інтелектуальної власності Стокгольмського університету, радниця юридичної фірми Bird & Bird Елеонора Розаті та експертка з навчання, міжнародна освітня консультантка Маргарет Роберта Найлз.

По закінченні тренінгового курсу доктор юридичних наук, професор Ярослав Петруненко та кандидат юридичних наук Антон Сошников успішно завершили навчання і отримали відповідні сертифікати.