Зустріч керівництва Інституту, здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та наукових керівників

22 липня 2024 року відбулась зустріч керівництва Інституту, здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та наукових керівників.

Відкрив зустріч директор Інституту, член-кореспондент НАН України, доктор юридичних наук, професор Володимир УСТИМЕНКО, який підкреслив важливість виконання індивідуальних планів наукової роботи.

У ході зустрічі завідуючий аспірантури та докторантури Інституту, кандидат юридичних наук Антон СОШНИКОВ ознайомив присутніх з виконанням індивідуальних планів наукової роботи. Під час доповіді звернув увагу на досягнення здобувачів, які демонструють найбільшу публікаційну активність (Катерина ВЕРЕЩАГІНА, Владислав КАМИШАНСЬКИЙ, Михайло СИРОТКО, Геннадій НЕСТЕРОВ).

Заступник директора з наукової роботи Інституту, доктор юридичних наук, професор Руслан ДЖАБРАІЛОВ  нагадав про вимоги до наукової складової освітньо-наукової програми, відповів на питання здобувачів вищої освіти ступеня докторів філософії.

Завершуючи зустріч директор Інституту, професор Володимир УСТИМЕНКО наголосив на доцільності посилення публікаційної активності. Також було відзначено, що Інститут постійно всебічно підтримує кращих аспірантів. Так, за ініціативи Вченої ради Інституту у 2024 році стипендію НАН для молодих вчених отримають 3 аспіранта.