СЕРДЕЧНО ВІТАЄМО З ДНЕМ ЮРИСТА!

Дорогі колеги, друзі!

Прийміть сердечні вітання з нагоди нашого спільного шляхетного Свята – Дня Юриста!

Ми з вами прожили ще один непростий рік, гідно і мужньо відстоюючи перед обличчям численних викликів і посягань священні кордони правової, демократичної і вільної України!

Кожен із нас, усвідомлюючи високу честь і обов’язок перед усім Українським нардом, воїнами, що боронять нашу Вітчизну зі зброєю в руках, намагався проявити свої кращі людські і професійні якості, зробити посильний внесок у спільну справу наближення перемоги України і мирного майбутнього рідної землі. Ми пройшли багато, але попереду ще довгий і тернистий шлях, нові випробування, а з ними і нові можливості для гуманізації права і держави, розвитку конституціоналізму і парламентаризму, утвердження людини, її життя і здоров’я, честі і гідності, недоторканності і безпеки як найвищої соціальної цінності.

У цей світлий і натхнений день бажаємо дорогим колегам мудрості, рішучості, енергійності, стійкості і непохитного здоров’я!

Як казав давньоримський правник Публій Ювенцій Цельс, «право є мистецтвом добра і справедливості» («Jus est ars boni et aequi»).

Нехай саме це мистецтво закарбує нас у пам’яті вдячних нащадків!

Із найтеплішими привітаннями,

Адміністрація і колектив Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України»